KREATÍV NAP

 2014.07.18. 17:38

Balatonfenyvesen, már hagyományként, idén is megrendezték a Nagy Kreatív Napot. 6 csapat csillogtatta meg tudását, hogy lenyűgözze a zsűrit jobbnál jobb cikkekkel, videókkal és képekkel.

A DUE Médiatábor 6. napján, szerdán Beke Dani szervezésében került sor a Nagy Kreatív Napra. Az első lépés természetesen a csapatok kialakítása volt. 6 csoport született, és akik érdekes neveket találtak ki: 42-es osztag, Asztronauták, Carpe Diem, 2/a, A mindent elsöprő vihar és Tróger Team. Mint minden évben, a csoportok most is egy kulcsszót kaptak, és e köré kellett építeniük projektjeiket.

Az idei kulcsszó, vagy inkább kulcsszám, a 42 lett. A rövid tájékoztatás után, az összes táborlakó lázasan látott neki a feladatainak. A 42-es számot minden csoport máshogy dolgozta fel. A mindent elsöprő vihar a világvégéről és a legerősebb viharról írt. A Tróger Team csapat tagjai modern formában dolgozták fel a témát videójukkal, miszerint bármit kérdezel, a válasz 42. Találkoztunk 42 másodperces randival, 42 öleléssel, és még 2042-ben játszódó híradóval is.

Délután fél hatig kellett leadni a csoportmunkákat. Mindenki munkáját egytől egyig megnéztük, meghallgattuk az esti értékelésen. Az összes táborlakó beleadta a maximumot, amit nyújtani tudott és ez látszott is, mert nagyon jó képek, videók születtek, azonban a zsűri nem volt megelégedve a cikkekkel. Több kreativitást várt volna az írásoktól.

A nap értékelésére este kilenckor került sor az étkezőben, amikor az összes csapat külön asztalnál ült. A körülbelül másfél órás értékelés végén kiosztották a csapatoknak járó díjakat. Bár helyezést nem állított fel a zsűri, különdíjakat adott a legjobb videó, a legjobb cikk, a legjobb hanganyag, a legjobb fotó és a legösszetartóbb csapat kategóriákban.

Balogh Vivien, Novák Henrietta

IMG_9479.JPG

Fotó: Sebestyén Vivien

A bejegyzés trackback címe:

https://arnoldesamokusok.blog.hu/api/trackback/id/tr526522057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása