FOLYIK A MUNKA

 2014.07.14. 17:30

Mint az összes csapat a táborban, mi is bőszen dolgozunk. Az Arnold és a Mókusok csoport elindította a blogját, készül a Tábor embere gálára és tervezi a tévés magazinműsorát. Szóval folyik a munka.

Már az első napon sem unatkoztunk, ugyanis csapatnevet kellett választanunk magunknak. Ezután hozzáfogtunk a csoportszignál szövegének megírásához. Bocz Marci szakmai vezető segített a stúdióban felvenni a hangot. Minden nap csoportfoglalkozással, vagy ahogy mi nevezzük, csopifogival kezdünk. Szombat délután cikkeket, interjúkat készített a csoportunk, majd a munkák leadása után este a Beke-Pál Emlékvetélkedőn vettünk részt. Másnap a csoportvezetőink kijavították az írásainkat. Nagy M. Zsolt segítségével blogot hoztunk létre, amelyre este már fel is tettük az első cikket „Szívecskés este” címen. De még sok feladatunk van: miénk a szerda reggeli rádiós ébresztő műsor, készülünk a Tábor embere gálára és szombaton lesz a tévés magazinműsorunk vetítése. Addig is mondjátok el mindenkinek, hogy nézzék a blogunkat: arnoldesamokusok.blog.hu!   

Balogh Vivi

csopfog.jpg

Fotó:Schumacher-Kovács Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://arnoldesamokusok.blog.hu/api/trackback/id/tr506508207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása