MÓKUSOK AZ ÉLEN

 2014.07.14. 13:15

A hagyományoknak megfelelően a tábor első napjaiban a csoportok csapatnevet választanak maguknak. Így tettük ezt mi is, a DUE tábor általános iskolás társasága. De hogyan jött létre a csapatnév?

Az idén ismét Balatonfenyvesen megrendezett 34.DUE tábor legfiatalabb csoportjaként mi is hozzáláttunk első feladatunkhoz, csoportnevünk kiválasztásához. 10 fős csapatunk – 9 lány és 1 fiú, Arnold – már az első napon elkezdett ötletelni a csoport nevéről.  Bár nem ismerték annyira egymást, abban biztosak voltunk, hogy az egyetlen fiú csapattag inspirációt ad számunkra.  A választás jó hangulatban telt, és rövid idő alatt összeszoktunk a csapat tagjaival. Nehéz volt kiválasztani a sok ötlet közül a legjobbat, ezért a társaságunk úgy határozott, hogy másnapra halasztja a döntést. A másnapi csoportgyűlés során, a csapatvezetők segítségével megszületett a végleges név, amely mindenkinek elnyerte a tetszését.   „Nekem nagyon tetszik a csapatnév, szerintem nagyom kreatív lett, és teljes mértékben lefedi a csapat hangulatát”- nyilatkozta Nagy Norbert a közösségünk egyik vezetője, a kifejlett névről. Másik csoportvezetőnk, Szentendrei Adrienn pedig így vélekedett a nevünkről: „Azért klassz, mert furcsa az arány ebben  a csoportban, mert 1 fiú van és 9 lány, és igazából nagyon találó ez a név”. Reméljük, hogy az elkövetkezendő napokban is ugyanilyen kreatívan tudjuk teljesíteni a feladatainkat, és hangulat is ugyanolyan szuper marad.

Molnár Sára, Novák Henrietta

arnoldesamokusok.jpg

Fotó: Schumacher-Kovács Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://arnoldesamokusok.blog.hu/api/trackback/id/tr666504703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása