SZÍVECSKÉS ESTE

 2014.07.13. 22:28

A Médiatábort 34. alkalommal rendezte meg a DUE. A fiatalok már az első estén megismerkedtek egymással. Ezt egy nem mindennapi játékkal tették felejthetetlenné a szervezők.

A DUE tábor lakói péntek este az ebédlőben gyülekeztek. Senki sem tudta, hogy mi lesz a feladat addig, amíg be nem toppant Szentendrei Adrienn, az egyik csoportvezető. Először a szemszínük szerint rendeződtek csoportokba a gyerekek. Különböző témákról beszélgettek anélkül, hogy bármit is tudtak volna egymásról. Az utolsó feladatban minden résztvevő kapott 12 öntapadós, színes, szívecske alakú matricát. Amíg a szív hátulját leoperálták, társalogtak egymással.

A játék szórakoztató volt, senki sem unta meg. Sebestyén Vivien ismeretlen táborlakóktól is kapott szívet, ami sokat segített neki abban, hogy ne legyen ennyire visszahúzódó. Keresztyén Fruzsi is azt mondta, hogy közelebb került ezáltal azokhoz, akikkel eddig nem beszélt.  A játék végére a szivárvány színeiben játszott mindenki pólója, mellénye és arca. Ez sokat segített az ismerkedésben, így már felszabadultan beszélgetnek egymással a táborlakók.

 Nagy Aliz, Tóth Kamilla

MARC_0174.JPG

Fotó: Czikkely Marci

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arnoldesamokusok.blog.hu/api/trackback/id/tr516506035
süti beállítások módosítása