NAPSUGARAS DÉLUTÁN

 2014.07.18. 17:46

Ellátogatott a Médiatáborba a Hetedhét Gyermekhíradó műsorvezetője, Trömböczky Napsugár. Megosztotta csoportunkkal a híradózás trükkjeit.

Trömböczky Napsugár csütörtökön, ebéd előtt érkezett a DUE-táborba. Együtt ebédeltünk vele, és ezalatt megismertük. Mindent elmesélt nekünk a híradós életről, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézni nap mint nap. Segített nekünk a szombati magazinműsor elkészítésében és forgatásában. Minden nyáron belekóstol valami újba. Tavaly főző-, idén pedig barkácsműsort vezet, de fesztiválokra is jár hennázni. A vonata sajnos még aznap délután indult, de előtte elmentünk vele palacsintázni a Nádas Büfébe. Sajnáltuk, hogy csak egy fél napot volt velünk, mert ő egy kedves, barátságos, mosolygós lány, és remek szakember. Sokat segített a csoportunknak.

Tomszer Lelle, Molnár Sára

MARC20140717PO.jpg

Fotó: Czikkely Marci

A bejegyzés trackback címe:

https://arnoldesamokusok.blog.hu/api/trackback/id/tr686522087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása