Manapság egyre több ember figyel a környezetére, ami annak köszönhető, hogy sokat hallunk erről a médiában és több előadást tartanak erről a szakemberek a fiataloknak. Ma a 34. DUE-táborba látogattak el.

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség előadói vicces, jó hangulatú kis filmekkel illusztrálták az előadásukat, amelyeknek nagy sikerük volt a táborozók körében. Babaitisz Jorgosszal beszélgettünk erről.

Hogy tetszett az előadás?

Nagyon érdekes volt, mert úgy gondolom, hogy az emberek nem nagyon figyelnek a környezetvédelemre. Velem is sokszor megesett, hogy nem válogattam ki tökéletesen a hulladékokat. De úgy gondolom, ez az előadás nagyon jó volt arra, hogy minden ember, legalábbis a táborlakók is tudomást szerezzenek például a TeSzedd akcióról, a környezetvédelmi intézkedésekről és a szelektív hulladékgyűjtésről.

Számodra mennyire fontos a környezetvédelem?

Fontosnak tartom, de nem nagyon figyeltem rá eddig.

Hogyan szoktad védeni a környezeted?

Amikor megyek az utcán, soha nem dobom el a szemetet. Például ha eszem egy csokit, nem a földre dobom a papírját, hanem a kukába

Mostantól itt a táborban is figyelünk erre: a szelektív hulladékgyűjtő zacskókba dobjuk az összepréselt PET-palackokat.

Molnár Sára, Rácz Rebeka, Marcsa Arnold

KYRA2014071307HG-2.jpg

Fotó: Kovács Kyra

A bejegyzés trackback címe:

https://arnoldesamokusok.blog.hu/api/trackback/id/tr886509631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása