EMBERARCÚ TÁBORVEZETŐK

 2014.07.15. 00:40

Vasárnap a DUE-tábor lakói részt vettek az Emberarcú táborvezetők című programon. Négy táborvezető mondta el életének egy meghatározó élményét, szakaszát.

Elsőként Varga Gábor a Népszabadság szerkesztője, újságírója mesélte el a repülés és a repülők iránti szenvedélyét. A Malév sztori című könyvét bemutatta pár szóban, azután levetített 2 kisfilmet, a Malév utolsó útjáról és a Wizz Air első repüléséről Dubaiba.

Balázs Géza a DUE alelnöke egy igazán megható történetet mondott el az életét megmentő bojtos sapkáról. Mindenki meglepődve hallgatta, hogy az ember sorsa néha a véletlenen múlik.

Beke Dániel csoportvezető adott egy kis ízelítőt a Hírcsárda című álhírportálról, amelynek ő is munkatársa. Elmondta, hogy a 4 és fél év alatt, amióta működik a blog, kerültek már összetűzésbe a Hiperkarma menedzserével, az Avon-nal és Schobert Norbival is, de ez egyáltalán nem lohasztja a munkakedvüket.

Pál Zsombor a Kozmosz frontembere bemutatta nekünk a banda történetét. Az együttes pár évvel ezelőtt még a Petőfi Rádióban is hallható volt és igen nagy népszerűségnek örvendett a Világszakadság című dallal. A közismert csapat legfrissebb klipje a Volt már.

Ezen a délutánon mindenki jól szórakozott. Balog Petinek Beke Dániel előadása tetszett a legjobban, mert a Hírcsárda bemutatása nagyon vicces és felszabadult volt. Ezenkívül sokaknak tetszett Balázs Géza története is.

Tóth Kamilla, Nagy Aliz, Tomszer Lelle

AKOS2014071305.jpg

Fotó: Schumacher-Kovács Ákos

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arnoldesamokusok.blog.hu/api/trackback/id/tr496509551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása