SOKSZÍNŰ TÁBOR

 2014.07.15. 17:34

Szerda reggel az Arnold és a Mókusok csapata készíti a RÉM-et. Nem egy horrorfilmről vagy valami extrém dologról van szó, hanem a DUE Médiatábor reggeli ébresztő műsoráról. Izgalmas adás vár rátok.

Arnold és a Mókusok csapata már gőzerővel dolgozik. A hírblokkunkat Rácz Rebeka és Molnár Sára fogja vezetni. A kívánságlistánkat, amivel ti küldhettetek egymásnak számokat, Tomszer Lelle és Tóth Kamilla segítségével állítottuk össze. A rém jó szignálunk szövegét Mazumel Csenge Katának köszönhetjük. Interjú készült Mavrák Katával, Szelényi Pistával, Kuti Sanyival és Szőllősi Dáviddal. Ezeket a beszélgetéseket Balogh Vivi, Nagy Alíz, Novák Heni és Molnár Sári rögzítette. Ezen kívül még ott lesz velünk élőben Schumacher-Kovács Ákos, a FotoShock csoport tagja. Műsorvezetőink: Tomszer Lelle, Novák Henrietta, Nagy Alíz, Tóth Kamilla, Marcsa Arnold és Tóth-Antal Rebeka. Jó szórakozást kívánunk a szerda reggeli RÉM-hez.

Marcsa Arnold, Tóth-Antal Rebeka

musoros cikkhez Akostol.JPG

Fotó: Schumacher-Kovács Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://arnoldesamokusok.blog.hu/api/trackback/id/tr376511347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása